When 2 become 1

Germaine de Capuccini verstevigt internationale marktpositie met de opening van een nieuwe dochteronderneming in Antwerpen, België.

saisons_overname_1

12 juli 2017, Germaine de Capuccini en Saisons ondertekenen een verkoopovereenkomst waardoor Saisons een dochteronderneming van Germaine de Capuccini wordt.

Germaine de Capuccini heeft dochterondernemingen in Italië, Dominicaanse Republiek, Colombia en vanaf dit jaar ook in België. Momenteel werken meer dan 700 exclusieve schoonheidsspecialisten met Germaine de Capuccini in de Benelux. Op internationaal niveau behaalt Saisons 8% van de totale omzet van Germaine de Capuccini en staat hiermee op de 2e plaats, Italië staat op nummer 1 met 17%, gevolgd door Mexico met 6% en Groot-Brittannië met 5%.

Met deze aankoop verstevigt Germaine de Capuccini zijn marktpositie in Europa terwijl ze ook uitbreiden naar Azië en de Amerikaanse markt.

Voor onze klanten betekent dit betere service, meer mogelijkheden en een sterker imago van je schoonheidsinstituut en het merk Germaine de Capuccini. Wij zijn zeer trots dat we dit samen met jullie en het Saisons team verwezenlijkt hebben. Samen bouwen we verder aan een mooie toekomst voor onze klanten, het Saisons team en Germaine de Capuccini wereldwijd.
Let’s grow together!

Veel liefs,

Micheline Aerts-Van de Voorde
CEO-Founder Saisons