Tan Activating Body Emulsion SPF30 en Icy Pleasure After-Sun Tan Extender

Tan Activating Body Emulsion SPF30 en Icy Pleasure After-Sun Tan Extender

De meest geavanceerde zonnecosmetica

Germaine de Capuccini introduceert twee nieuwe zonneproducten binnen het gamma van Golden Caresse namelijk Tan Activating Body Emulsion SPF30 en Icy Pleasure After-Sun Tan Extender. Wist je dat Germaine de Capuccini voor de zonnelijn Golden Caresse de Australische kwaliteitsnorm heeft? Dit is de hoogste norm die je kan behalen voor zonneproducten.

WAAROM?
De zon geeft ons een gezonde kleur waardoor we het gevoel krijgen aantrekkelijker te zijn. We zijn ons nu echter volledig bewust van de impact die het heeft op onze huid en we zijn er erg voorzichtig mee. Vandaag de dag is het noodzakelijk het begrip bruin worden onlosmakelijk te verbinden met het begrip bescherming. Germaine de Capuccini overwint deze uitdaging.

Twee nieuwe producten die zorgen voor een stralende gebruinde teint en een perfect verzorgde en beschermde huid.

TAN ACTIVATING BODY EMULSION SPF30

Een fluweelzachte emulsie die de huid voorziet van een hoge bescherming terwijl ze tegelijkertijd het natuurlijke proces van bruin worden versterkt. Ze zorgt voor een teint die intenser is en langer aanhoudt en daarnaast voor dat de huid haar kwaliteit en integriteit behoudt.

Door de lichte en hydraterende textuur wordt het comfort verhoogt en krijg je een perfect beschermde huid zonder vettig of plakkerig gevoel.

Pro tanning active:
1. Zorgt voor een bruine huid met minder blootstellingstijd aan de zon.
2. Versterkt het natuurlijke tegen zonlicht beschermende effect van de huid.
3. Verlengt de gebruinde teint.

ICY PLEASURE AFTER-SUN TAN EXTENDER

De “finishing touch” voor een prachtige bruine kleur. Deze frisse en zijdezachte emulsie verlicht, regenereert en hydrateert de huid na blootstelling aan de zon. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat de gebruinde teint langer aanhoudt en geaccentueerd wordt.

De extracten van Tasmaanse bessen en Canadian Willow herb verlichten en verminderen roodheid, het branderig en trekkerig gevoel na een te lange blootstelling aan de zon.

Gebruik:
1. Tijdens je vakantie: elke dag gebruiken om de huid te kalmeren en de bruine teint te intensiveren.
2. Na de vakantie: als dagelijks hydraterend product om de mooie bruine kleur te beschermen en langer te laten duren.
Handen wassen na gebruik.

BESCHIKBAARHEID

We lanceren ALL STRIPES Summer Campaign: een zonnetas, toiletmand en een toilettas. De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste waar u ook terecht kan voor meer informatie.