Sperience balance CONCEPT

Stop, haal diep adem en ontspan je. Dit is jouw moment.

Germaine de Capuccini lanceert Balance CONCEPT voor de Sperience lijn. De lichaamsbehandelingen zorgen voor welbevinden, herstel van evenwicht en creëren momenten van digitale detox.

75307 Bouquet Sperience v1

Waarom?
We leven in een wereld waarin we constant overladen worden met informatie, dit zorgt voor digitale stress, naast de dagelijkse stress die we reeds ervaren. Het is moeilijk om los te koppelen en te ontspannen.

Laat je meevoeren door de nieuwe wellness-wereld van Germaine de Capuccini en ontdek totale ontspanning. We presenteren een breed assortiment aan producten: verfijnde peelings, aangename pakkingen, sensationele badrituelen, buitengewone massages en innovatieve behandelingen voor het lichaam, die de huid sublimeren en de zintuigen in vervoering brengen. Nu heb je de kans om ook thuis de wellness ervaring verder te zetten.

Werking
De nieuwe indeling is zowel ontworpen rond functionaliteit als de sensoriële stimulans die ervan uitgaat. Het wellness-ritueel versterkt onze eigenwaarde.

Ingrediënten
Jeju is een paradijselijk vulkanisch Zuid-Koreaans eiland. De eigenschappen van het lavawater van het eiland wordt beschouwd als een “mysterieus water” dat de gezondheid van de huid beschermt. Door het doorsijpelen door de basaltrotsen is het water gereinigd en gezuiverd en verrijkt met mineralen waaronder:
• Calcium: versterkt de huidbarrière, stimuleert collageenproductie, zorgt voor flexibiliteit en stevigheid.
• Kalium: zorgt voor elasticiteit, regelt het vochtgehalte van de cellen en voorkomt een slappe huid.
• Magnesium: verhoogt de productie van collageen en herstelt het weefsel dat is beschadigd door de zon.
• Vanadium: groot antioxiderend vermogen.
• Selenium: antioxiderende eigenschappen, beschermt cellen tegen vrije radicalen.
• Germanium: toniseert het huidweefsel en verbetert de elasticiteit.

Nieuwe producten
PLEASURE & CALM

75305 Pleasure & Calm

Lichte nevel voor lichaam en beddengoed. De aangename geur vult de ruimte en zorgt voor rust en harmonie voor de zintuigen. Het helpt eveneens om beter in slaap te vallen.

Op basis van aromatisch bloesemwater, gedestilleerd water van olijven, extracten van goudsbloem, vanille en hop.

Sproei het op de huid of beddengoed en geniet van een milde en aangename geur met een kalmerend effect.

Verpakking: Spuitflesje 50ml
Prijs: € 38,70

GREEN TEA OIL

75304 Geen Tea Oil

Stimulerende, voedende en hydraterende olie die met zijn frisse aroma toniseert.

Een rijke formule die de barrièrefunctie van de huid herstelt en beschermt tegen vochtverlies. Een groene thee olie met antioxiderende eigenschappen en een rijke extract van de orleaanboom die de huid beschermt tegen zonlicht.

Je brengt de olie aan op een vochtige of droge huid.

Flesje 75ml
Prijs: € 35,00

ZEN ATTITUDE

75300 Anti-Stress Oil

Een olie die ontspant, stress en vermoeidheid verlicht.

Op basis van essentiële oliën van lavendel, pepermunt, cajeput en lotus.

Door het strategisch aan te brengen op punten waar de hartslag waar te nemen is (slapen, nek, polsen,…) helpt het een algehele welbevinden te bereiken. Door het praktisch formaat kan je het meenemen en gebruiken op momenten dat je een kleine “prikkel” nodig hebt.

Roll-On Flesje 10ml
Prijs: € 29,80

CINNAMON & GINGER SCRUB

75302 Cinnamon & Ginger Scrub

Lichaamspeeling met een rijke koperkleurige basis die op milde en effectieve wijze dode huidcellen verwijdert, de eliminatie van toxines stimuleert en bloedsomloop activeert.

Op basis van extracten van kaneel en gember, aromatisch oranjebloesemwater.

Breng het aan op de huid en wrijf het krachtig in. Het kan worden gebruikt op een droge of licht vochtige huid, afhankelijk van de kracht van de gewenste peeling. Het is gemakkelijk afneembaar onder de douche.

Pot 200ml
Prijs: € 64,70

Beschikbaarheid
De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste waar u ook kan genieten van een heerlijke wellness verzorging.