Verschenen in de pers 2018

Het Nieuwsblad-FOKUS, mei 2018

Goed Gevoel, mei 2018

Nina, februari 2018

Het Nieuwsblad-FOKUS, januari 2018

Verschenen in de pers 2017

Nina Deluxe

Feeling

 

When 2 become 1

Germaine de Capuccini verstevigt internationale marktpositie met de opening van een nieuwe dochteronderneming in Antwerpen, België.

12 juli 2017, Germaine de Capuccini en Saisons ondertekenen een verkoopovereenkomst waardoor Saisons een dochteronderneming van Germaine de Capuccini wordt.

Germaine de Capuccini heeft dochterondernemingen in Italië, Dominicaanse Republiek, Colombia en vanaf dit jaar ook in België. Momenteel werken meer dan 700 exclusieve schoonheidsspecialisten met Germaine de Capuccini in de Benelux. Op internationaal niveau behaalt Saisons 8% van de totale omzet van Germaine de Capuccini en staat hiermee op de 2e plaats, Italië staat op nummer 1 met 17%, gevolgd door Mexico met 6% en Groot-Brittannië met 5%.

Met deze aankoop verstevigt Germaine de Capuccini zijn marktpositie in Europa terwijl ze ook uitbreiden naar Azië en de Amerikaanse markt.

Voor onze klanten betekent dit betere service, meer mogelijkheden en een sterker imago van je schoonheidsinstituut en het merk Germaine de Capuccini. Wij zijn zeer trots dat we dit samen met jullie en het Saisons team verwezenlijkt hebben. Samen bouwen we verder aan een mooie toekomst voor onze klanten, het Saisons team en Germaine de Capuccini wereldwijd.
Let’s grow together!

Veel liefs,

Micheline Aerts-Van de Voorde
CEO-Founder Saisons

Goed Gevoel, januari 2017

Goed Gevoel, april 2017

 

Verschenen in de pers 2016

Advertentie Goed Gevoel

Advertentie Goed Gevoel

 

Verschenen in de pers 2015

Wifty – Belgie

 
 

Verschenen in de pers 2014

Elle – Belgie

Elle – Februari

Elle – Maart

Goed Gevoel – Mei

Nina – April

 

Verschenen in de pers 2013

Goed Gevoel – December

Flair

Goed Gevoel – Februari

Goed Gevoel – Juli

Joepie

 

Verschenen in de pers 2012

Goed Gevoel – oktober