NIEUW: V-SHAPE MASKER VOOR DE DUBBELE ONDERKIN

Schoten, 17 september 2018 – Germaine De Capuccini lanceert als innovator in de beautysector een exclusief masker voor de hals en onderkin, dit met liftende en verstevigende eigenschappen. Het resultaat? Slechts 15 minuten zijn nodig om de huid aan te spannen, te verstevigen, te verjongen en te hydrateren.

Werking:

Dit masker is gericht op het opspannen, verjongen, hydrateren en definiëren van onze kaaklijn en onderkin, zodat de contour van het gelaat er scherper, beter gehydrateerd en meer aangespannen gaat uitzien.

TIMEXPERT LIFT(IN) heeft als doel de aanmaak en de activiteit te stimuleren van de belangrijkste bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor de organisatie en herstructurering van de extracellulaire matrix.

Een injectie van vitaliteit voor de huid die:

  • Meer volume krijgt: de harmonie en stevigheidvan het gelaat worden snel hersteld.
  • Vult en comprimeert: maakt het microreliëf van de huid gladder en vervaagt rimpels en expressielijntjes.
  • Remodelleert het gelaatsovaal: herstelt de strakke contour van het gelaat.

Voor wie?

Het masker is bestemd voor alle vrouwen van alle leeftijden, doorgaans vanaf de leeftijd vanaf 30 jaar die zich zorgen maken over het losser worden van de huid van de onderkin. Het is perfect om dit masker één keer per week of voor een speciale gebeurtenis (zoals een bruiloft, diner,…) te gebruiken als een perfectionerende behandeling.

Resultaten:

85.39% van de vrijwilligers is van mening dat één keer aanbrengen van het kinmasker een onmiddellijke schoonheidsbehandeling is.En bijna 100% van de vrijwilligers beschouwen het als een comfortabele (95,51%) en eenvoudige (97,75%) toepassing.

* Na een test op basis van zelfevaluatie uitgevoerd onder 89 vrijwilligers met leeftijden tussen 37 en 71 jaar.