Lip Balm Anti Pollution SPF20

Germaine de Capuccini breidt het Hydracure-gamma uit met de Lip Balm Anti Pollution SPF20. Een product om je lippen te hydrateren, te herstellen en te beschermen tegen externe factoren zoals zon, koude en wind.

Waarom?
Glimlachen, fluiten, blazen, lachen, zoenen,… we gebruiken onze lippen meer dan we denken. De lippen hebben te lijden van de zon, kou, wind, vervuiling, verwarmingen en airconditioners. Deze factoren worden snel voelbaar omdat de lippen heel gemakkelijk barstjes gaan vertonen.

Op extern niveau is de eerste noodzakelijke verzorging om gezonde lippen te krijgen, ze te hydrateren en te beschermen door het aanbrengen van een hydraterende lippenbalsem, die bovendien UV-bescherming bevat. Lippenbalsems zijn basisproducten die meestal niet ontbreken in de handtas van de vrouw en het wordt ook door veel mannen gebruikt, omdat het één van de meest effectieve oplossingen is.

Dit kan voortaan met de nieuwe Lip Balm Anti Pollution SPF20 van Germaine de Capuccini. We presenteren u een aangename lippenbalsem die met haar verschillende werkingen ideaal is voor elk seizoen.

Werking
1. Beschermt
¥ Een combinatie van plantaardige vet- en wassoorten (karitéboter, koolzaadolie en carnaubawas) beschermt de lippen tegen dehydratatie door koude of extreme warmte.
¥ SPF20
¥ De Jasmijnwas (een uiterst belangrijk anti-pollutieproduct) voorkomt dat giftige deeltjes uit de vervuilde omgevingen zich hechten aan de huid en erin doordringen.
2. Hydrateert
¥ Olie van de Zaden van de Sponskommer en Ricinus-olie zorgen voor de essentiële vetzuren die de hydrolipidenlaag van de huid herstellen.
¥ Een olieachtige suspensie van microbolletjes Natriumhyaluronaat dringen gemakkelijk door de huid van de lippen, waardoor het vocht in de binnenste ervan tot wel 8 uur na aanbrengen kan worden vastgehouden.
3. Herstelt
¥ Panthenolconcentraat verbetert de hydratatie van de buitenste laag waardoor het transepidermaal vochtverlies wordt verminderd en de zachtheid en elasticiteit van de huid behouden blijft.
¥ Ondersteunt de epitheelvorming en regeneratie van de huid waardoor het herstel van gebarsten lippen aanzienlijk wordt verbeterd.

Effectiviteitstest *

83,87% van de vrijwilligers verklaart dat na gebruik ervan de conditie die de huid van de lippen aan het begin had is verbeterd.

Bij regelmatig gebruik blijven de lippen gladder en voller. Ze worden diepgaand gehydrateerd en krijgen een subtiele glans.

*test op basis van zelfevaluatie, gedurende 1 maand uitgevoerd onder 31 vrouwen met leeftijden tussen de 15 en 62 jaar.

Beschikbaarheid
Hydracure Lip Balm Anti-Pollution SPF20 (15ml) is exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste voor € 16,00 waar u ook steeds terecht kan voor meer informatie.