Night Success

JIJ SLAAPT ’S NACHTS, MAAR JOUW HUID NIET.

Het is geweten dat de kwaliteit van de huid nauw verbonden is met de lengte van haar rustperiode. Onze huid is ’s nachts ontvankelijker. In feite regenereert ze zich drie keer sneller ’s nachts dan overdag. Dat wil zeggen dat, terwijl we zoiets routineus en noodzakelijks doen als slapen, onze huid zich verjongt. Dagelijkse stress en gebrek aan slaap leiden tot een vermoeide en doffe huid. De vochtbalans van de huid wordt ook negatief beïnvloed wanneer we niet genoeg slapen. Er bestaat geen twijfel dat het gebruik van een nachtmasker onontkoombaar is geworden.

Er is een nieuwe generatie nachtmaskers ontstaan, die om te beginnen breekt met de regel dat een cosmeticaproduct voor de nacht een vol product moet zijn; in

tegendeel, NIGHT SUCCESS is een transparant gelmasker, dat licht is, niet plakt en ervoor zorgt dat de huid buitengewoon zijdezacht aanvoelt. Een textuur met film-forming elementen waardoor er een flexibele en permanent dekkende laag op de huid achterblijft, die vocht vasthoudt en een optimaal hydratatieniveau herstelt.

Jouw huid wordt fris en vernieuwd wakker

Alsof je hebt genoten van een herstellende nachtrust.

EEN NIEUWE COSMETISCHE AANPAK.

Een vernieuwend masker dat voornamelijk bestemd is om het nachtelijke metabolisme van de huid te versterken. Onfeilbare behandeling om het regeneratieproces van de cel te activeren dat de huid helpt zich te ontdoen van alle gifstoffen die zich overdag hebben opgehoopt en helpt haar diepgaand te hydrateren.

  • Milde peeling: een extract van Citruskaviaar, dat in staat is dode cellen van het huidoppervlak te verwijderen zonder dit aan te tasten.
  • Revitaliserend en ontgiftend: een krachtig complex, D-Tox-Control, dat op uiterst effectieve wijze de twee complementaire ontgiftingsmechanismen van de huid stimuleert, die erop zijn gericht beschadigde eiwitten af te breken: autofagie en preatosoom; beide zijn van vitaal belang om de huid er gezond en stralend te laten uitzien.
  • Regenererend, verstevigend en anti-rimpel: pro-Collagestine-Fill Technologie is in staat de “huidarchitectuur” te verbeteren en de aanmaak van collageen en elastine te verhogen om het natuurlijke “opvullende vermogen” van de huid op intensieve wijze te verbeteren. Bestrijdt rimpels van binnenuit en verbetert de stevigheid ervan.
  • Heilzame antioxiderende en anti-ageingeigenschappen: ingekapselde vitamines A, C en E die de huid voorzien van geweldige antioxiderende en anti-ageingvoordelen. Essentieel om de natuurlijke barrière te versterken en uitdroging te voorkomen.

 Dermatologisch getest.