Glow-Up! De nieuwe seizoensmake-up voor lente en zomer.

Germaine de Capuccini lanceert dit voorjaar Glow Up, de nieuwe seizoensmake-up voor lente en zomer. Benijdenswaardige 3D-lippen, frisse en heldere kleuren op je wangen en fonkelingen van licht op je gelaat. Deze producten zorgen voor een stralend gelaat en zullen je betoveren met zijn positieve energie.

Waarom?
De beste tijd van het jaar is aangebroken. We zijn gek op zon, licht, helderheid… We willen het voorjaar intensief beleven en we willen stralen!

Laat je meeslepen door de nieuwe schoonheidsdimensie van Germaine de Capuccini en schitter dit voorjaar met de producten van Glow Up. We presenteren een verfijnd assortiment aan schoonheidsproducten. Allereerst een lip envy met een lichte en sensoriële textuur. Daarnaast een satijnen blush die ook als ultralichte lipmake-up gebruikt kan worden. Als laatste kan je met een primer de vermoeide huid corrigeren en neutraliseren.

De eerste lippenvloeistof-formule met een intense kleur en vinyl-effect. De formule bevat ook geleermiddelen en polymeren, deze twee zorgen samen voor een duurzaam en uniform resultaat.

Zijn lichte en sensoriële textuur zorgt voor een gevoel van absolute lichtheid waardoor het met de lippen versmelt als een tweede huid. Toch is de Lip Envy rijk aan pigmenten net als een lipstick, romig als een balsem en glanzend als een lipgloss.

Start met de contour en vul die vervolgens op. Voor een resultaat dat langer blijft, gebruik je eerst een lippenpotlood in een soortgelijke kleur; niet enkel voor de afbakening, maar ook op de lippen zelf.

Prijs: € 27,00

Kiss My Cheeks is hét product van het seizoen door zijn veelzijdigheid enerzijds en gebruiksgemak anderzijds. Met veelzijdigheid wordt bedoeld dat het zowel gebruikt kan worden als een satijnen blush en/of als een ultralichte lipmake-up.

De formule is opgebouwd op basis van een combinatie van synthetische wassoorten, esters en geleer- en structurerende substanties. Deze ingrediënten voorzien het product van een onvergelijkbare lichtheid, sensorieel- en cushion-effect. Bevat frambooszaadolie, een zeer gewaardeerd bestanddeel om de huid te hydrateren en haar soepel te maken.

Het product kan rechtstreeks aangebracht worden met de stick en veeg daarna uit met je vingertoppen. Ook de lippen kan je op deze manier subtiel verzorgen.

Prijs: € 31,80

Een primer voor het gelaat die de vale en doffe kleur van een vermoeide huid neutraliseert en corrigeert. Just Perfect gaat de teint uniform maken en haar onmiddellijk revitaliseren.

Het product bevat intense geurnoten van ylang ylang, wat een heerlijk aroma met zich meebrengt. Verder zijn er ook iriserende deeltjes aanwezig die ervoor zorgen dat het licht wordt vastgehouden.

Dé trend van 2018 is strobing, een techniek die ervoor zorgt dat de huid er veel natuurlijker en frisser uitziet. Breng Just Perfect over de lichte make-up basis heen aan op enkel die punten van het gelaat waar licht op natuurlijke wijze wordt benadrukt. Gebruik daarvoor je vingers of een klein rond penseeltje, gebruik geen poeder.

Prijs: € 27,00

Beschikbaarheid
De producten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste waar u ook steeds terecht kan voor meer informatie.