Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door de charismatische Carmen Vidal en staat intussen in de top 5 van de internationale cosmeticamerken. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de meest exclusieve schoonheidsinstituten, de beste Spacentra en 5-sterrenhotels. Enkele internationale referenties : The Leading hotels of the World, Sheraton, Four Seasons, Le Méridien, Relais & Chateaux. Verder worden de producten enkel verkocht door opgeleide specialisten.

Voor alle gedetailleerde info over de producten van Germaine de Capuccini, verwijzen we u door naar de volgende websites:

Germaine de Capuccini

Bekijk de bedrijfsfilm van Germaine de Capuccini

Video

‘Schoonheid is een kracht, het is een charme; het is vooral een een persoonlijke houding, een spirituele kwaliteit.’

Carmen Vidal
Stichter Germaine de Capuccini

Beauty

Ontdek de wereld van Germaine de Capuccini. Het Spaanse topmerk heeft een uitgebreid productenlijn voor de dagelijkse verzorging van de huid. Met wel meer dan 400 producten kan het merk inspelen op elk specifiek probleem dat zich stelt op vlak van huidproblemen.
Als enige cosmeticamerk ter wereld heeft Germaine de Capuccini 4 kwaliteitsnormen,namelijk de ISO-, ECO- en farmacienorm alsook de norm voor vermindering van de CO²-uitstoot. Alle producten zijn dermatologisch en microbiologisch getest.

Om het overzicht duidelijk te houden, delen we de producten in 3 grote groepen :

  1. Anti-aging, alle producten die de strijd aan gaan met mimische rimpels en lijntjes
  2. The classics, de must voor elke vrouw die haar huid gezond wil houden
  3. Cosmeceutische lijn : een oplossing voor specifiekere problemen zoals acné, pigmentvlekken, couperose,… Dé oplossing voor je huid als je plastische chirurgie een stap te ver vindt gaan.

Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw huid, klik dan door naar de volgende link en kom te weten welk product uit het assortiment van Germaine de Capuccini het beste bij u past.
Vermits Germaine de Capuccini producten voortkomen uit grondige research in een eigen laboratorium en gebruikt worden als instituutbehandelingen, is de effectiviteit doeltreffender en sneller zichtbaar dan de meeste cosmeticaproducten uit de parfumerie.

Om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen voor uw huid, raden we u aan om de producten te kopen via een schoonheidstherapeute die het merk Germaine de Capuccini verdeelt.  Na het uitvoeren van een grondige huiddiagnose, kan zij u met raad en daad bijstaan en advies geven welk product het beste bij uw huid past

Germaine de Capuccini

Wellness

Treed binnen in de wellnesswereld van Germaine de Capuccini: SPERIENCE. Een plek waar je de meest ongelooflijke en nooit eerder beleefde sensaties zult ervaren en waar hoofd, lichaam en geest onvergetelijk aangename ervaringen zullen opdoen. Een serie voortreffelijke producten die het beste uit de natuur haalt en die in combinatie met buitengewone rituelen en massages een uniek gevoel van welbehagen bewerkstelligen met de garantie en de ervaring van Germaine de Capuccini. Onze missie is om de klant een unieke belevenis te schenken waarbij alle waarnemingen gebalanceerd, vernieuwd, puur en relax zijn in een veilige, hygiënische en aangename omgeving.

Germaine de Capuccini

Spa

Met de spaproducten van Germaine de Capuccini hebben we unieke producten voor de Spacentra. We willen de esthetische en spirituele behoeften bevredigen van zij die op zoek zijn naar rust en genot. We verwennen u met gezondheidstherapieën op basis van algen. We hebben ontgiftende modderpakkingen, afslankende pakkingen, verstevigende pakkingen,…

Germaine de Capuccini