Hydracure Hyaluronic Force 100% zuiver hydraterende activiteit!

Germaine de Capuccini lanceert het nieuwe serum van Hydracure, Hyaluronic Force voor de huid die extra hydratatie nodig heeft.

 WAAROM?

Als we 35 jaar zijn, beschikt onze huid over 65% hyaluronzuur, terwijl als we 60 jaar zijn de huid nog maar 20 tot 10% tot haar beschikking heeft.

DE HYALURONZUUR-REVOLUTIE KOMT ERAAN

Hyaluronzuur wekt interesse, het is een zeer waardevol en gewaardeerd cosmetisch bestanddeel, dat bij vrouwen uiterst bekend is.

Een lange polysacharidenketen die zich van nature in de huid, slijmvliezen en andere organen bevindt. Het is betrokken bij het in stand houden van elasticiteit en weefselspanning, verbetert de biomechanische eigenschappen van de huid en reguleert daarnaast het vochtniveau.

Met de leeftijd en door overmatige blootstelling aan UV-straling, gaat de werking van de huidcellen achteruit, vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en verhoogt de afbrekingssnelheid. Deze combinatie draagt bij aan het ontstaan van tekenen veroudering: verlies van stevigheid, elasticiteit, gelaatsvolume, zachtheid en ongelijkmatige huidstructuur, waar bovendien nog zichtbare rimpels en fijne lijntjes bij komen.

WAARSCHUWING: JOUW HUID HEEFT EXTRA HYDRATATIE NODIG

De oplossing: HYALURONIC FORCE, een diepgaand hydraterend serum! Een onmisbaar product voor de huid die extra hydratatie nodig heeft, samengesteld door Germaine de Capuccini.

Een gelaatsconcentraat samengesteld uit Hyaluronzuur met een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht, dat zorgt voor hydratatie en de afweermechanisme van de huid versterkt. Verbetert op aanzienlijke wijze volume, elasticiteit en stevigheid van de huid. Het gelaat ziet er “voller” uit en rimpels worden minder zichtbaar. Het is de ideale aanvulling op elke gebruikelijke dagelijkse behandeling.