Expert Socks & Magnifeet Perfect Forms "Laat je voeten zien!"

Germaine de Capuccini lanceert als 1e in de cosmeticawereld de nieuwe EXPERT SOCKS en MAGNIFEET van Perfect Forms. Een comfortabele cosmetische behandeling voor thuis die je zal helpen jouw voeten weer zacht te maken en er het hele jaar door goed te laten uitzien.

 Waarom?

Aan voeten wordt heel weinig aandacht besteed; ze ondersteunen ons dagelijks en klagen pas wanneer ze slecht worden behandeld of ze door gebrek aan lucht verstikken. Droge plekken, schaafplekken, harde plekken en eeltknobbels laten hun sporen op onze voeten na. Onder sokken, kousen en schoenen droogt de voethuid uit, krijgt kloofjes en verhardt. En het is op dit moment dat ze uit alle macht om aandacht roepen.

Germaine de Capuccini introduceert een nieuw snel en eenvoudig ritueel om ze in slechts drie stappen weer gehydrateerd, verzorgd en lichter te maken.

SHOW YOUR FEET

 1. EXPERT SOCKS – 2. MAGNIFEET – 3. RESCUE FEET

1.EXPERT SOCKS

Ze maken de verdikte voethuid dunner, zorgen voor het verdwijnen van ruwe en harde plekjes, versnellen bovendien het herstelproces van de huid. Ideaal voor droge voeten met kloofjes, op voorwaarde dat ze geen open wonden vertonen.

Ingrediënten:

GLYCOLZUUR

 • Dringt sneller in de huid door de diepste lagen vanwege zijn geringe moleculaire grootte.
 • Vermindert de cohesie van de corneocyten en als gevolg daarvan wordt het natuurlijk exfoliëringsproces versneld en vermindert de dikte van de hoornlaag.
 • Verhoogt de hoeveelheid vastgehouden vocht en normaliseert het hydratatieniveau van de huid.

 

MELKZUUR

 • Een AHA (alfahydroxyzuur) dat uniek is door zijn dubbele functie:

exfoliërend en hydraterend.

 • Één van de meest gebruikte stoffen vanwege het vermogen ervan om de stevigheid, hydratatie en celvernieuwing te verhogen.

 

SALICYLZUUR

 • Een BHA (betahydroxyzuur) dat inwerkt op de meest oppervlakkige lagen en de mechanische verwijdering van samengeklonterde huidcellen vergemakkelijkt.
 • Het keratolytische vermogen ervan verzacht harde plekjes en eeltknobbels.

Ze bestaan uit 2 lagen:

De geplastificeerde buitenlaag:

 • Daardoor kan een hermetisch gesloten omgeving worden gecreëerd met een stabiele temperatuur die de snelle opname van de actieve bestanddelen bevordert en de formule vasthoudt, wat het uniform aanbrengen over het hele voetoppervlak mogelijk maakt.

 

De binnenlaag:

 • Is geïmpregneerd met de actieve exfoliërende oplossing, staat in direct contact met huid van de voeten. Effectieve ingrediënten om een einde te maken aan de meest hardnekkige hyperkeratose en het herstelproces van de huid te versnellen.

De Expert Socks zijn exclusief verkrijgbaar bij een Germaine de Capuccini schoonheidsinstituut. Ze zijn verpakt per 4 voor 2 keer te gebruiken.

 1. MAGNIFEET By Taurus*

Dankzij de draaiende knop maakt deze vijl de verdikte huid van de voeten dunner door de dode cellen en harde plekjes te verwijderen. Polijst harde plekjes en kloofjes op snelle wijze, efficiënt en veilig.

*Garantie: 2 jaar

 1. RESCUE FEET

 

Rescue Feet van Germaine de Capuccini is reeds in het gamma. Onze voeten worden belast en lijden van verstikking en schaafplekken, naast andere externe negatieve invloeden. Deze crème kalmeert en herstelt de beschadigde voet. Het zorgt voor extra voeding en comfort en een aangenaam fris en ontspannen gevoel.  

De EXPERT SOCKS, MAGNIFEET en RESCUE FEET zijn verkrijgbaar in een promotiepakket bij een Germaine de Capuccini schoonheidsinstituut.

MAGNIFEET is enkel in het promotiepakket te verkrijgen.