Excel Therapy O2 Secret Mist… Jouw essentiële schoonheidsnevel !

Put het dagelijks ritme jouw huid uit?

Ontdek SECRET MIST van Germaine de Capuccini. Het sensationele vleugje om er stralend uit te zien van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Waarom?

Pollutie, leeftijd, werk, familie, verplichtingen, lange dagen, korte nachten,… het niet aflatende tempo van het leven dat we leiden zorgt ervoor dat ons gelaat steeds minder straalt. Wij hebben altijd maar net genoeg tijd en willen er op elk moment perfect uitzien. Ontdek nu de cosmetica met superkrachten.

Ingrediënten

• Een combinatie van biocompatibele polysachariden bedekt de huid met een drievoudig anti-pollutie schild.
• Een combinatie van: plantaardige extracten, caesalpinia spinosa en kappaphycus alvarezii extract, genereren op het huidoppervlak een beschermende laag.
• Na PCA: een L-Glutaminezuur afgeleid vocht inbrengende stof, die onderdeel is van de Natuurlijke Hydratatiefactor.
Bezit over een groot vermogen om vocht uit de omgeving te absorberen en vast te houden in het binnenste van de huid.

Werking
Met een meervoudige werking in een recordresultaat.

“Healthy look”-effect: liftende werking, verfijnt poriën, verzacht lijnen en laat onmiddellijk een aureool van licht achter op de huid.

Drievoudig anti-pollutie schild: tegen 3 soorten agressies waarmee de huid dagelijks te maken krijgt: lucht, directe omgeving en UV-stralen.

Fixeert make-up: als je het direct na de make-up aanbrengt, blijft die goed zitten. Als je later op de dag aanbrengt, geeft het haar opnieuw kracht.

Verfrist en hydrateert: een explosie van frisheid en hydratatie die de huid onmiddellijk tot leven brengt. Perfect wanneer de huid “dorst” heeft.

Gebruik

• Nieuw essentieel product in “zakformaat”, dat in staat is om jouw ritme bij te houden. Ideaal om overal mee naartoe te nemen en bij elke gelegenheid te gebruiken: in de stad, na de sportschool, in het vliegtuig, tijdens een zware werkdag, voordat je uitgaat, op een feest, etc.
• Houd het product op 15 à 20 cm van het gelaat, sluit de ogen en verstuif (druk de knop helemaal in). Maak een draaibeweging. 1 of 2 pompjes van het product zijn voldoende.
• Dermatologisch getest
• Door oogartsen getest

Prijs

Secret Mist is een spray van 30ml en exclusief verkrijgbaar in een Germaine de Capuccini schoonheidsinstituut voor € 48,00.