Germaine de Capuccini Excel Therapy O2

Excel Therapy O2: Innoverende thuisverzorging tegen de effecten van pollutie en blauw licht

Wist u dat 80 % van veroudering van de huid veroorzaakt wordt door pollutie? Wist u dat wij gemiddeld 6 uur voor een scherm zitten?  Het drievoudig anti-pollutieschild, zuurstof en Blue Light Block zijn de innovatieve ingrediënten.

Onderstaande stille vijanden tasten onze huid dagelijks aan:

  • Het blauw licht beschadigt onze huidbarrière. Op lange termijn ontstaat er een diepgaande schade met als gevolg: rimpels, doffere teint, pigmentvlekken, roodheden en een verlies aan stevigheid.
  • Luchtvervuiling: dringt in de diepste lagen van onze huid door en verzwakt haar barrièrefunctie waardoor ze beschadigd wordt. 
  • UV-stralen: deze dringen door tot in de kern van onze cellen en veranderen de genetische code.
  • Vervuiling directe omgeving: airconditioning, verwarming, verf en schoonmaakproducten verzwakken onze huidbarrière.

Nieuwe producten in het gamma Excel Therapy O2

  • Youthfulness Activating Oxygenating Eye contour 15 ml: De gel-crème maakt de oogcontour glad, vermindert wallen en donkere kringen aanzienlijk en verheldert de oogopslag. Corrigeert door een formule met optische pigmentenen een roze kleur.
  • Youthfulness Activating Oxygenating Cream 50 ml: Dankzij de actieve ingrediënten kan de huid zich diep herstellen. De huid ziet er helder, jong, glad en vitaal uit

Beschikbaarheid

Momenteel is er een leukepromotie waar de eindconsument de promobox kan aankopen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste. Inhoud van deze box: dagcrème (droge huid ) of emulsie (normaal tot vette huid ) in combinatie met de oogcrème. De producten kunnen ook afzonderlijk aangekocht worden.